Hopen op een goede treinreis...

Hoi!

A.s. donderdagavond kan ik eindelijk een keer helpen bij de informatieavond van worldmapping! Nu maar hopen dat ik dit keer wel veilig aankom.. Nouja, heb er echt zin in en kijk er naar uit! :D Ik ben benieuwd of we nog wat mensen over kunnen halen toch de reis te maken!

Contributions, Comments & Kudos

Ondanks de sneeuw en het ijs

Ondanks de sneeuw en het ijs toch op tijd gekomen bij de info-avond! Het was erg leuk om m'n eigen ervaringen te delen met andere jongeren en mooi om te zien dat ze enthousiast zijn over hun aankomende expedities.. :D 7 februari weer! :D

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Gerrwin
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
5 1
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.