afval

Dat mensen te veel afval produceren is natuurlijk al langer bekend. Gelukkig is er tegenwoordig sprake van afvalscheiding. Dat je plastic tegenwoordig gratis kan wegbrengen of laten ophalen betekend naar mijn mening niet dat je nu dan maar veel plastic verpakkingen moet kopen. De wijze van recycling vind ik dan wel weer een heel goed punt hoor! 

Echter zijn er ook gezinnen die hun best doen zo min mogelijk afval te produceren. Het gezin van Green Eveline is er hier een van. Zij trok met haar gezin naar de ardennen en leven daar zo groen en ecologisch mogelijk. Ik heb zojuist ook een filmpje geuploaded over dit gezien (te zien bij mijn movies). 

Hier zal ik een artikel toevoegen dat jullie laat zien dat deze mensen bijna geen afval produceren. 

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of AnnemiekArts
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
1
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.