Bali, wat een geweldig paradijs!

Daar ging ik dan, weer opweg naar het kikkerlandje en weg van het prachtige paradijsje waar ik het 6 weken ontzettend naar m'n zin heb gehad. Wát een mooi eiland en een bijzonder geweldig volk!

Ik heb echt 6 weken volop genoten. Ik was totaal relaxed en maakte me - net zoals iedereen daar - nergens druk om 'het komt vanzelf wel weer goed' was de standaard gedachte. Iedereen is zo vriendelijk, respectvol en behulpzaam. Het liefst zou ik echt weer terug gaan en weer de glimlach van de kindjes op hun gezichtje willen zien. Wat deed me dat goed! Ik ben ook met pijn in mijn hart weer naar Nederland gegaan. Elke dag denk ik nog aan mijn avontuur op Bali. Als ik naar de foto's kijk die ik op Bali gemaakt heb of als ik aan Bali denk, word ik altijd weer vrolijk en krijg ik een lach op mijn gezicht. Ik kan niet beschrijven hoe fijn ik me daar voelde en hoe erg ik het naar mn zin heb gehad! Als ik het over kon doen, had ik zo weer in het vliegtuig gestapt om naar het paradijs te gaan!

Was de mentaliteit van de Nederlanders maar hetzelfde als die van de Balinezen.....

Ik ga presentaties geven op middelbare scholen over mijn avontuur en hun motiveren om ook vrijwilligerswerk te gaan doen en vooral proberen om hun milieubewust te laten denken! Zo blijf ik actief als Wereldsupporter. Én volgende zomer ga ik zelf ook weer aan de slag als vrijwilliger!

Content categories
Check all content related to:
Related content or attachment:
Bali, wat een geweldig paradijs!
More contributions of WorldSupporter author: LizaKruit
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
468