Mijn familie & mijn Uganda

Uganda heeft veel met mij gedaan. Ik heb nagedacht over het leven, hoe ik in mekaar zit en hoe ik anderen kan helpen op een manier die goed bij mij past. Maar wat heeft mijn ervaring emt mijn omgeving gedaan?

Mijn ouders zijn vooral blij voor mij dat ik zo'nonvergetelijke ervaring heb opgedaan. Zelf hebben ze ook al aardig wat van de werled gezien, dus mijn Uganda ervaring heeft bij hen niet veel veranderingen gebracht.

Wel merkte ik bij mijn vrienden dat ze wel degelijk aan het denken zijn gezet. Foto's hebben veel indruk gemaakt en nog steeds vragen ze aan mij hoe ik het nou vond en hoe ik nu terug kijk op Uganda.

Een bepaalde vriendin in het bijzonder. Ze vond het altijd al interessant dat ik weg ging, zelf wilde ze ook wel, maar ze wist niet goed wat en of ze wel durfde. Nadat ik terug kwam uit Uganda hebben we veel erover gepraat. Ze is erachter gekomen dat ze ook weg wilt. Deze zomer is ze naar Roemenië en Hongarije geweest! Haar eerst stap is gemaakt. Toch smaakte het haar naar meer en wil ze in de volgende zomervakantie naar Zuid-Amerika. Het is heel fijn dat we samen weten hoe het is in een ander land en hoe het is om echt heimwee te hebben naar mensen en naar het gevoel dat je krijgt als mensen zo dankbaar zijn. We kunnen samen praten over onze ervaringen en snappen elkaar. 

 

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of emyuganda
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
5
Promotions
JoHo Insurances verzekert wereldwijd