Uganda-voorbereidingsdag

Hallo allemaal!
Zoals jullie waarschijnlijk al wel doorhebben ga ik met 6 andere leerlingen én twee docenten van het Gomarus College Groningen naar Lwengo toe. Dat is natuurlijk hartstikke leuk, omdat je elkaar al kent enzo, ;D maar je kent elkaar toch niet door en door. Daarom (en ook om de reis te bespreken en andere info te krijgen xd) hadden we voor de vakantie een hele dag voor onszelf. We hebben een ontzettend leuke dag gehad met z'n allen. We hadden allemaal een presentatie gemaakt over een bepaald aspect van Uganda, die we voor elkaar hebben gehouden. We hebben ook gepraat over wat we precies van plan zijn in Uganda, al onze profielwerkstukken krijgen nu veel meer vorm en het is veel duidelijker wat we willen, dus dat vertelden we elkaar. Ook hebben we gepraat over dingen waar we op hoopten en waar we bang voor waren, wat mooie momenten heeft opgeleverd. Ik heb dr zó ongelofelijk veel zin in! :D
Aan het einde van de dag kwam Thomas nog langs, om te vertellen over wereldsupporter en bijvoorbeeld de wereldsupporter song, wat me heeeeel erg leuk lijkt, haha! Al met al was het een leerzame dag, waardoor ik weer een stukje dichter bij de reis ben gekomen.
Oja! En wat ook heel erg lekker was, was de chocoladeletter die ik aan mijn zusje heb gegeven! Nu ik zo bezig ben met wereldsupporter en erbij stil aan het staan ben wat je allemaal kan doen voor een betere wereld, heb ik me maar eens over 'ik ga voor goedkoop' heengezet en heb maar eentje van verkade gekocht. Ik moet stiekem wel zeggen dat ik hem niet lekkerder vond dan milka ofzo, maar dat maakt niet uit. Haha.
Nou jongens, tot de volgende keer!
xxxxx

Image
Follow the author: Karenlalaa
More contributions of WorldSupporter author: Karenlalaa
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]