Benefiet-etentje

Op 16 augustus heb ik een benefiet-etentje gegeven bij mijn ouders thuis. Hiervoor zijn vrienden en familie uitgenodigd. In totaal zijn er ongeveer 40-45 mensen langs geweest. Het was leuk om te zien hoe geïnteresseerd mijn vrienden en familie zijn in stichting TESS Unlimited en het werk dat ik daar ga doen. Nadat iedereen binnen was heb ik een korte presentatie gehouden samen met Vera van de Kolk (die ook voor stichting TESS Unlimited heeft gewerkt en weer gaat werken). Daarna hebben we een buffet met Guatemalteekse gerechten geopend. Iedereen was erg enthoudsiast over gerechten als frijoles, hilachas, tortillas en guacamole. 

Behalve de gezellige sfeer, het lekkere eten en het enthousiast maken van anderen voor de stichting, was het belangrijkste natuurlijk dat ik geld op zou halen voor TESS Unlimited. De eindstand van de avond was €825,-!! Een bedrag waar ik erg blij mee ben en waar ik nooit op had durven hopen. De volledige opbrengst gaat naar TESS Unlimited en een deel naar Campamento Sonrisas, het project van Vera binnen TESS Unlimited. 

Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]