De komende tijd

Afgelopen zomer was het dan zover, ik heb de allermooiste reis gemaakt die ik me maar kon bedenken. Het was helemaal perfect en ik heb van alle kleine en grote momenten genoten. Op deze pagina zal ik de komende tijd vooral over de ervaringen die ik nu meemaak vertellen. Er zijn namelijk zoveel momenten dat ik terugdenk aan de periode in Vietnam en dat je nu pas beseft hoe goed ik het eigenlijk heb. En vooral het besef dat mensen daar alles ervoor over hebben om het leven te kunnen leiden dat ik nu leid, terwijl ik er af en toe niet eens van geniet of kan zeuren om hele kleine dingen. De komende tijd zal ik af en toe berichten uit mijn reisdagboek vertellen om zo duidelijk te maken hoeveel impact sommige belevenissen hebben gemaakt op mijn leven en hoeveel voldoening het geeft om vrijwilligerswerk te doen. 

Daarnaast ben ik op dit moment druk met de nieuwe studie, maar daarbij ben ik op zoek naar manieren om toch soms vrijwilligerswerk te doen. Het heeft zo'n goed gevoel gegeven om iets voor anderen te kunnen betekenen, dat ik hier graag mee door zou willen gaan. 

Verder valt het mij op dat ik veel indruk heb gemaakt met mijn foto's die ik op facebook heb gezet. Veel mensen vragen toch hoe het precies was met het vrijwilligerswerk en ik merk dat anderen hierdoor ook enthousiast worden. Ik vind het heel fijn om mijn ervaringen zo te kunnen delen, en het is natuurlijk geweldig om zo hiermee anderen aan te sporen dat zij dit ook willen doen! 

 

Content categories
Check all content related to:
More contributions of WorldSupporter author: annemiekkoomen
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
482