Fooi inleveren

Beste Wereldsupporters, dankzij mijn werk ben ik op een goed idee gekomen! Afgelopen weekend heb ik weer 6 euro fooi in totaal opgehaald. Ik werk bij een tankstation langs de A2 wat erg druk bezocht wordt, dus je krijgt ook meestal veel kleine fooitjes. Die fooitjes ga ik opsparen en als het een groot bedrag is, sponseren aan een project die ik bezocht heb want ik weet dat ze het nodig hebben!

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Connect & Continue
More from Nicky
Blog of Nicky
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Promotions
JoHo Insurances - Expert internationale verzekeringen

Sta jij op het punt om je internationale droom waar te maken? JoHo Insurances ondersteunt je met advies op maat bij de belangrijkste administratieve keuzes rond verzekeringen.