Fooi inleveren

Beste Wereldsupporters, dankzij mijn werk ben ik op een goed idee gekomen! Afgelopen weekend heb ik weer 6 euro fooi in totaal opgehaald. Ik werk bij een tankstation langs de A2 wat erg druk bezocht wordt, dus je krijgt ook meestal veel kleine fooitjes. Die fooitjes ga ik opsparen en als het een groot bedrag is, sponseren aan een project die ik bezocht heb want ik weet dat ze het nodig hebben!

Content categories
Check all content related to:
More contributions of WorldSupporter author: Nicky
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
436