Draag je steentje bij.

Wat gaat de tijd ontzettend snel! Het is al bijna 7 maanden geleden dat ik terug kwam uit Indonesie met een enorme ervaring rijker en bruisend van de energie om mijn omgeving te vertellen over alle prachtige en ontroerende dingen die ik daar heb meegemaakt. Ik ben dan ook bezig geweest om op mijn manier iedereen bewust te maken van het steentje dat je bij kan dragen om de wereld net een stukje beter en mooier te maken. 

En ik ben van plan om daar nog even mee door te gaan! Allereerst ga ik de komende weken op zoek naar een goed doel dat echt bij mij past en waar ik graag mijn steentje aan bij wil dragen. Het liefst zoek ik iets waar ik ook daadwerkelijk in contact kom met de mensen die gesteund worden met het project, om op die manier ervaringen uit te wisselen. 

Ook zijn de eerste stappen gezet om SIW te helpen met promoties en mijn ervaringen verder te delen. Natuurlijk zal ik de komende periode weer een aantal blogs schrijven over (duurzame) onderwerpen die mij bezig houden. Maar ik denk dat ik het een stapje verder zal tillen door er een leuk filmpje van te maken!

Tenslotte hoop ik ook weer iets nuttigs bij te kunnen dragen voor de World School Bank, zodat andere vrijwilligers wellicht weer een beetje beter voorbereid of met hulpvolle tips op reis gaan!

Dus stay tuned!

Follow the author: MaaikeArts
More contributions of WorldSupporter author: MaaikeArts
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]