BOOK: How to live wow!?

Een van de fijnste tijden van het jaar is weer aangebroken: de vakantieperiode! Waarschijnlijk zijn jullie allemaal wel een dagje of langer weg of hebben jullie nog leuke plannen. Zelf werk ik ook veel in de vakantie, maar op mijn vrije dagen kan ik me in Utrecht heerlijk uitleven in de verschillende tweedehands winkeltjes. Je zult je nog eens verbazen over de grote hoeveelheid goede kwaliteit boeken daar!

Zo stuitte ik bij kringloopwinkel De Arm op het boek 'How to live wow!?' van Sietse Bakker. Ik had het boek helemaal niet gekocht vanuit het wereldsupporter oogpunt. Meer om eens inspiratie op te doen en te lezen wat volgens andere schrijvers 'wow' is. Want naar mijn mening heeft iedereen zijn eigen 'wow' momenten en zal iedereen dus ook op een andere manier 'wow' leven. Toch denk ik dat Sietse Bakker in het boek erg goed beschreven heeft wat het 'wow' gevoel is en zet het boek je echt aan het denken. Het boek stimuleert je ook om de wereld weer een klein beetje te verbeteren. 

Veel wereldsupporters zullen in eerste instantie misschien ook al wel denken: "'Nou, wees tevreden met wat je hebt, want in andere landen kunnen mensen een stuk minder kiezen in hun leven." Toch denk ik dat dit boek niets beschrijft over ontevreden mensen. Het boek geeft je veel handvaten om je dromen werkelijkheid te maken en om het beste uit jezelf te halen. Een absolute aanrader dus! 

Wat ik het mooiste van het boek vind, is dat aan het eind van alle tips en handvaten, die met name leiden tot succes, er pas echt gesproken wordt over het verschil tussen succesvol en 'wow' leven. Dit verschil is volgens de schrijver met name ook iets belangrijks voor anderen bewerkstelligen! En dat verschil is denk ik wat wij allemaal als wereldsupporter aan het doen zijn of nog willen gaan doen. Ik denk dus dat wij allemaal al goed op weg zijn of al hardstikke 'wow' leven :-).

Het boek is dus ook een enorme aanrader voor als je even niet meer weet welke kant je op wil na je vrijwilligerswerk of meer tips en tricks wil om je wereldsupporteractiviteiten naar een hoger level te tillen. 

Meer informatie over het boek en extra's vind je op de website: httppublic://blog/htlwpackshot_0.pngwww.howtolivewow.com/nl/

Hebben jullie andere boeken die je erg kan aanraden als vakantieleesvoer? Deel ze hieronder in een reactie!

 

Image
Follow the author: EliseS
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

Content categories
Comments, Compliments & Kudos

super goede tip :) ik ga hem

super goede tip :) ik ga hem denk ik ook bestellen!! xx 

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 1