Orkestavond over Afrika!

Ik speel in een studentenorkest. In de herfstvakantie was er geen repetitie, en was ik net terug uit Afrika. We hebben in de tijd waarin normaal repetitie zou zijn, een spelletjes-avond gehouden, met speciale aandacht voor mijn reis! Ik vertelde over mijn avonturen, mijn belevenissen als vrijwilliger, ik liet foto's zien en Malawiaanse muziek horen. We waren met 12 mensen. Later hebben we, onder het genot van een door mij meegebracht Afrikaans wijntje, gediscussieerd over vrijwilligerswerk... iedereen bleek een andere mening te hebben over het nut en de beweegredenen van vrijwilligers. Tijdens het spelen van monopoly heb ik het met iemand gehad over zijn reisplannen, en hij vertelde me dat hij naar mijn verhalen nog meer overtuigd is dat hij op reis wilt gaan. Het was een erg gezellige en mooie avond.

Image
Follow the author: Rianne
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: Rianne
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Leuk

Ontzettend leuk! Echt prachtig dat je zelfs iemand hebt overtuigd. Het klinkt in elk geval als een hele gezellige avond, maar ik ben nu wel een beetje nieuwsgierig geworden naar die discussie over vrijwilligerswerk. Waren er mensen die het nutteloos vinden? En hoe heb je daarop gereageerd?

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 1