Image

Supporter

My latest World Supporter activities - My World Supporter CV - Notifications of new Content

My Latest Activity
Mini CV
Image
Travel & Move: 
In Swaziland overnachtte ik bij een vrijwilligersproject, door toerisme konden onder andere weeskinderen naar school. Wat heb ik een inspirerende Afrikaanse vrouwen ontmoet!
Door deze ervaring ga ik nu veel bewuster of reis. Ik boek nu liever een reis bij lokale bevolking dan bij een westerse organisatie met een winstoogmerk! Backpackend door Israël/Palestina ben ik veel te weten gekomen over de complexiteit van cultuurverschillen, meningsverschillen en discriminatie. Deze reis heeft me geïnspireerd om kritisch te zijn ten opzichte van in Nederland heersende denkbeelden, en ook om niet zwart-wit naar de wereld te kijken. Ik hoop dat ik deze inspiratie met al mijn verhalen door heb kunnen geven.
Experience & Leisure: 
Als ik uit eten ga, ga ik altijd naar vegetarische/biologische/exotische kleine eethuisjes.
Zelf eet ik ook vegetarisch en zo veel mogelijk biologisch of lokale seizoensproducten. Ik heb een aantal hele inspirerende toneelvoorstellingen bezocht (Zuid-Afrikaans, Israëlisch Noord-Afrikaans). Ik heb een Afrikaanse danscursus gedaan, maar ik kan er nog niks van. Verder kijk ik regelmatig documentaires over (de problematiek in) andere landen. Hier sleep ik dan iedereen die maar half wil mee naar toe!
Learn & Develop: 
Pfoei ik heb wat sponsorlopen gedaan, flessen opgehaald en zelfgemaakte dingen verkocht voor kleine en grote organisaties. En ik ben actief geweest met uitwisselingen binnen en buiten Europa.
Help & Change: 
Financieel steun ik vooral kleine projecten die zich bezighouden met mensenrechten of onderwijs.
Ik ben een handtekeningenverzamelaar voor een aantal grotere organisaties die zich ook inzetten voor deze onderwerpen. En ik ben natuurlijk lid van JoHo :)
Work & Initiate: 
Ik begeleid kinderen met een ontwikkelingsstoornis, wat een dankbaar werk. Verder ben ik vrijwilliger bij diverse culturele activiteiten.

Stories

Including Bundles, Magazines, Blogs, Photos, Movies, Documents, Statements & Updates

Suggestions

Including Events, Recipes and Tips to Inspire, Travel, Study, Work or Move Abroad

My Latest Events

Supply & Demand

Including Supply and Demand of Manpower, Travel Gear, Teaching Materials & Study Materials

My Selected Supporters
Nothing found yet.
My Selected Organizations
Nothing found yet.
Find Content
Find Supporters
My Content