Muziek video

We moesten een muziek filmpje oploaden wat voor jou echt een wereldsupporter gevoel overbracht, ik heb deze gekozen. Ons laatste project was in Lwengo, op een school. Toen we aankwamen werden we zingend onthaald, en dit is een van de liedjes! Ze zingen: It's a happy day and it is memorabele, a day of our visitors. Het is te zien op: httppublic://blog/filmpje_0.jpgyoutu.be/zT8ftxxjra4

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Worldsupporter Song

Leuk liedje! Ik denk dat ik deze de leukste vind van alle filmpjes die nu op het WorldSupporterSong youtube kanaal staan... t is zo vrolijk! En al die oranje kleden maken het echt af, geweldg

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of roomsssx
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
2 1
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.