Image
WorldSupporter Magazine of roomsssx
Image
Travel & Move: 
Naar Uganda met Worldmapping om daar vrijwilligers werk te doen. In Masaka zag ik een man uit (voor Ugandese begrippen) een vuilnisbak eten, dat is me toch altijd bijgebleven.
Natuurlijk heb ik ook hele mooie dingen meegemaakt!!
Experience & Leisure: 
Ik heb een benefietconcert georganiseerd voor projecten in Uganda.
Learn & Develop: 
De opbrengst van de warme broodjes van de schoolkantine gaan naar onze projecten in Uganda
Help & Change: 
Ik heb een abonnement op Unicef en het wereld natuurfonds.
Heb geld gedoneerd aan sharing hands trust voor een hope box voor mensen in India. De Tony Chocolony is echt heerlijke fairtrade chocolade die ik te vaak koop. Ik heb een benefietconcert georganiseerd voor projecten in Uganda.
Work & Initiate: 
We hebben duurzaam kip en varkensvlees. En de vriesbakken zijn ook duurzaam want ze zijn bedekt met schuifdeuren.
My Latest Activity
Image

Al heel snel had ik al een fotoboekje gemaakt! Niet al te groot en zwaar dus die kon makkelijk mee naar alle verjaardagen, naar school, naar het werk en andere plekken om zo iedereen het te laten zien, wat ik daar heb gezien & meegemaakt!

Image

Eindelijk waren mijn foto's uit Uganda binnen, gelijk in mijn collage fotolijst gedaan die er al een paar maanden op zat te wachten, en gepost op Facebook! Super veel leuke reacties en likes gehad!

In Uganda: spelletjes/sport dag

In Lwengo hebben we een spelletjes/sportdag gehad. Eerst heb ik met alle meisjes kringspelletjes gedaan, Nederlandse, zoals anna marietje koekkoek, en ook Ugandese spelletjes. Daarna hebben we een voetbalwedstrijd tegen de Ugandese jongens gedaan. Het was echt een leuke middag!

Image

We moesten een muziek filmpje oploaden wat voor jou echt een wereldsupporter gevoel overbracht, ik heb deze gekozen. Ons laatste project was in Lwengo, op een school. Toen we aankwamen werden we zingend onthaald, en dit is een van de liedjes! Ze zingen: It's a happy day and it is memorabele, a day o...

Image

Ik heb het boek van Jetske van der Schaar gelezen voordat ik naar Uganda ging, zo kreeg ik al een beetje een indruk van hoe het in Uganda zou worden. Wat een top boek! Ik raad hem iedereen aan om te lezen. Jetske schenkt haar deel van de opbrengst aan Be More, een organisatie die projecten in Zuid-A...

Image

Ik heb een blog aangemaakt om daar mijn verhalen en foto's op te zetten wat ik allemaal in Uganda heb meegemaakt, voor mezelf maar zeker ook voor andere om te zien hoe het nou daar echt aan toe gaat. Ik denk dat het beter over komt door iemand die je kent dan door grootschalige projecten. Ik hoop zo...