Een jaar verder

Het afgelopen (school) jaar is voorbij gevlogen.. Nu ik mijn  VWO diploma heb gehaald begin ik in september met een vervolg studie. 

Het is ontzettend snel voorbij gegaan en voor mij voelt het ook echt nog heel kort geleden. Misschien komt dit ook omdat ik er nog vaak aan terug denk en ook via wereldsupporter nog mee bezig blijf.

Ik vind het bijzonder dat je op deze manier andere kan inspireren maar ook jezelf kan blijven motiveren om iets te doen voor de wereld. Door het lezen van berichten van anderen maar ook door het zien van foto's en filmpjes. Dit heeft er voor gezorgd dat ik zeker weet dat ik in de toekomst nog meer wil doen voor de wereld. Ik zou graag nog een keer terug willen gaan naar Ghana maar ook zeker naar een ander land.

Ik ben van plan om de komende tijd elke maand een klein beetje geld apart te leggen zodat ik over een jaar kan kijken wat ik er precies mee ga doen. Ook wil ik proberen om tijdens mijn studie wel actief te blijven als wereldsupporter omdat ik er het afgelopen jaar veel van heb geleerd.

 

Follow the author: Lauradewit
More contributions of WorldSupporter author: Lauradewit
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]