Groepsactiviteit

Een tijdje geleden alweer had ik mijn laatste schooldag. Iedereen ging verkleed naar school met een goed humeur en was de bedoeling, met veel spullen!

Wij, de groep die naar Uganda gingen, wilden een inzamelingsactie doen voor reisspullen om naar Worldsupporter te brengen. We hebben flyers gemaakt, posters opgehangen en op Facebook aangekondigd dat we spullen wilden verzamelen.

Op de laatste schooldag hebben we tafels in de aula gezet en stond de groep verheugd te wachten op de spullen. Ik had niet gedacht dat we veel spullen zouden krijgen. Veel mensen vinden het toch een beetje vreemd om je spullen te geven aan mensen die toch al een wereldreis hebben gemaakt en zien het niet zo zitten om dan hen nog meer te helpen. Tenminste dat dacht ik. 

Er werd meer opgehaald dan dat ik dacht! Iemand gaf een tas, die nog in een goede staat was ook. Maar ook andere handige dingen die je mee kunt nemen op reis. 

Het was leuk om met de groep weer iets te ondernemen. Omdat iedereen toch van elkaar zijn eigen leven heeft, zie je elkaar minder. Binnenkort gaan we de spullen wegbrengen. Ik hoop dat de reiskringloop er blij mee is!

Related resources on WorldSupporter: 
Image
Follow the author: emyuganda
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]