Interview: Sanjita (New Life Orphanage)

Hierbij het interview met Sanjita van 14 jaar oud. Naja zeker weten wij en zij dit niet, aangezien de meeste kinderen in het weeshuis en ook veel daarbuiten niet weten wanneer ze geboren zijn. Ze weten het ongeveer en mogen dan zelf een verjaardag uitkiezen. Sanjita is een meisje uit het weeshuis New Life in Pepsicola, Nepal. Zij kan, als een van de weinige, goed engels en zegt dan ook dat dit haar lievelingsvak is. Sanjita maakte mijn eerste ontmoeting met het weeshuis makkelijker en begeleidde mij om me zo thuis en op mijn plek te voelen. Ook maakte zij mij vanaf het begin dat ik haar ontmoette al duidelijk hoe oneerlijk ze het verschil tussen jongens en meisjes in Nepal vindt en wat voor problemen dat voor haar veroorzaakt. In dit interview vertelt ze hier onder andere ook over. Veel plezier met het kijken naar een van de liefste meisjes van Nepal!

 

PS. de video kan alleen gekeken worden via de link! 

Related resources on WorldSupporter: 
Follow the author: saaar410
Supporting content
Interview: Sanjita (New Life Orphanage)
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Wauw, saar410! Ik ken Sanjita

Wauw, saar410! Ik ken Sanjita ook van mijn tijd in Pepsi Cola! Wat toevallig zeg! Ik heb toen ik daar was een zwemuitje georganiseerd met een andere vrijwilligster voor het weeshuis waar zij in zit. Ik weet ook dat ze toen echt super Engels sprak, heel knap! Leuk om terug te zien op film, voelt toch een beetje nostalgisch ;-)

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 1