Geld inzamelen

Help Mr.Kyaw Naing Tun zijn droom verwezenlijken voor goed Engels onderwijs in Myanmar!

Beste familie en vrienden,

Zoals jullie weten heb ik onder andere door Myanmar gereisd. 
Ik heb daar de monnik Mr.Kyaw Naing Tun (hele mond vol) leren kennen. 
Een inspirerende jongeman, die vanaf zijn 7e jaar monnik is en sinds kort zijn eigen Engelse schooltje is begonnen. Ik heb samen met Anne meegedraaid in zijn klas. Vol trots liet hij zijn gloednieuwe klaslokaal zien (voor onze begrippen zeer klein), met tafels, stoelen en posters.
De reden waarom ik jullie bericht is het volgende: hij wil graag een Engelse cursus gaan volgen om zijn Engelse vaardigheden te verbeteren zodat hij nog beter onderwijs kan geven aan de kinderen en monniken uit zijn omgeving. 
Hij heeft een droom: de kinderen uit Myanmar de Engelse taal leren omdat dit belangrijk is voor de ontwikkeling van het land en de kinderen in de toekomst kunnen gaan studeren.
Hij heeft mij gemaild om deze droom te kunnen verwezenlijken, het enige wat hem tegenhoudt is dat hij deze cursus niet kan betalen omdat hij het geld dat hij nu heeft besteed aan het lesmateriaal voor zijn kinderen.

Ik wil hem dolgraag helpen en vraag jullie hulp voor een bijdrage. 
Natuurlijk ga je niet zomaar geld geven, ik heb hem daarom gevraagd wat die cursus precies inhoudt en of hij ons op de hoogte houdt van zijn ontwikkelingen. 
 

Wat is nu precies die Engelse cursus?
De Engelse cursus wordt door de Engelse raad van Myanmar gegeven (British Council Burma), sinds 1947 al actief maar sinds de opening van de Birmese grens pas echt in ontwikkeling gekomen waarbij zich politieke, sociale en economische kansen voordoen. Het doel van deze organisatie is om kansen te bieden aan de Birmezen door programma’s in het onderwijs te geven en de Engelse taal te leren.
Meer weten? Bekijk de website: www.britishcouncil.org/burma

De mail van Mr.Kyaw Naing Tun aan mij:  
Coming month,I'm preparing to continue English education which is general english course.  Fee is about US - 350$.  And,I think  that centre can be creates international opportunities for the people of the UK and other countries.Their courses have been designed by qualifies and experienced teachers with practical learning objectives linked to the Common European Framework. So that,If you can help me,I'd like you to help me. 
You can visit  that
 www.britishcouncil.org/burma. 
That Class take me 4 or 6 months may be,I have to take an exam, including business qualification and english tests such as;speaking skills, listening skills,reading skills and writing skills. Truely I say,I have not enough money to take a Class because I have to spend my money for my a new Class.If you can understand that problems,please help me.
I promise you that I never forget your helping by the time. After that,I can get a good opportunity in my Country and in foreign Country too. And,trust me that dreams can be true!

Verder zal ikzelf ook iets willen doen. 
Ik ga samen met één van mijn klanten van Buro Saartje (goede kokkin maar momenteel thuis wegens hartproblemen) quiches bakken en deze verkopen waarbij ik alle opbrengsten daarvan naar hem overmaak. 
Mocht je nu zeggen : YES, doe mij maar zo’n lekkere stuk quiche…mail mij (e.a.m.kleineschaars@gmail.com). Aanstaande zaterdag gaan we bakken, en ik kan ze die avond of dag erop komen brengen.

Ik hoop dat jullie mij willen helpen met een bijdrage om zijn droom te laten uitkomen voor goed Engels onderwijs in Myanmar!

Bedankt!
 

Follow the author: regenboog92
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: regenboog92
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]