milleniumdoel in Nederland

Millenniumdoel : In 2015 is er meer eerlijke handel, schuldenverlichting en hulp

In de wereld is er veel oneerlijke handel, zo ook in Nederland. Er worden deals stiekem gemaakt en met afspraken wordt gesjoemeld. Niet ieder mens wordt een gelijk behandeld, ook niet in het bedrijfsleven. Dat zou dus overal verbeterd kunnen worden. Ook zal de armoede moeten verminderen. De schuldenverlichting is in Nederland erg gestegen. Er zijn veel werkelozen. Dit aantal moet vermindert worden. Ten slotte zal er meer hulp voor zwakkere groepen moeten komen. Minderheden moeten ook gesteund worden.

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of ellenvandoormalen
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.