Sponsoring voor vertrek

Een goede tip die ik aan iedereen wil meegeven voordat hij of zij vertrekt, is om te kijken of je ergens sponsorgeld kunt inwinnen om de lokale bevolking mee te helpen. Ik heb hier zelf erg veel geluk mee gehad doordat mijn werk (De Breij Evers Boon) aanbood om mij geld mee te geven om het weeshuis waar ik heenging te sponsoren. Vanzelfsprekend was ik hier heel erg blij mee!

Met dit geld heb ik uiteindelijk ook hele mooie dingen kunnen doen voor het weeshuis in Kenia. Zo heb ik voor alle kinderen het schoolgeld kunnen betalen, en hebben we schooluniformen laten maken. Deze schooluniformen zijn in Kenia namelijk verplicht. Zonder uniform geen school. Het weeshuis had zelf helemaal geen geld voor deze uniformen, dus ze waren ontzettend blij dat ik hier voor kon zorgen.

Het sponsorgeld dat ik heb gekregen heeft er dus letterlijk voor gezorgd dat meer dan 20 weeskinderen dit jaar naar school kunnen!

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Hein-Jan
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
2
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.