Sponsoring voor vertrek

Een goede tip die ik aan iedereen wil meegeven voordat hij of zij vertrekt, is om te kijken of je ergens sponsorgeld kunt inwinnen om de lokale bevolking mee te helpen. Ik heb hier zelf erg veel geluk mee gehad doordat mijn werk (De Breij Evers Boon) aanbood om mij geld mee te geven om het weeshuis waar ik heenging te sponsoren. Vanzelfsprekend was ik hier heel erg blij mee!

Met dit geld heb ik uiteindelijk ook hele mooie dingen kunnen doen voor het weeshuis in Kenia. Zo heb ik voor alle kinderen het schoolgeld kunnen betalen, en hebben we schooluniformen laten maken. Deze schooluniformen zijn in Kenia namelijk verplicht. Zonder uniform geen school. Het weeshuis had zelf helemaal geen geld voor deze uniformen, dus ze waren ontzettend blij dat ik hier voor kon zorgen.

Het sponsorgeld dat ik heb gekregen heeft er dus letterlijk voor gezorgd dat meer dan 20 weeskinderen dit jaar naar school kunnen!

Follow the author: Hein-Jan
More contributions of WorldSupporter author: Hein-Jan
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]