Mijn nieuwe reis staat vast: ZAMBIA

Het is zo ver, ik heb een nieuw avontuur geboekt. Aankomende zomer ga ik naar Zambia, om vrijwilligerswerk te verrichten. Ditmaal heb ik het geboekt via Activity International. Ik kan nu al niet wachten!!

In Zambia ga ik meewerken in een ziekenhuis/kliniek. Ik heb hier juist voor gekozen omdat het medische geheel buiten mijn straatje ligt en ik hoop hier heel veel van op te steken qua ervaring en kennis. Ik kijk er naar uit. Nu druk met vanalles regelen! :)

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Whaa supergaaf Ciske! :) Ben

Whaa supergaaf Ciske! :) Ben jaloersss!

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of CiskeLelij
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
2 1
Promotions
JoHo Insurances - Expert internationale verzekeringen

Sta jij op het punt om je internationale droom waar te maken? JoHo Insurances ondersteunt je met advies op maat bij de belangrijkste administratieve keuzes rond verzekeringen.