Bedanken van mijn sponsers

Hallo lieve allemaal,

Deze week heb ik mijn sponsers bedankt. Voor de reis had ik natuurlijk wel geld nodig. Gelukkig waren er aardige familieleden, kenissen en vrienden die wel een steentje bij wouden dragen. Zo hebben ze dus ook bij gedraagt aan een betere wereld. Omdat ik mede dankzij hun een geweldige reis kon maken vond ik dat ik ze ook even moest bedanken. Daarom heb ik 30 kaarten geschreven met mijn foto voorop. Alle adressen op de enveloppes en ze konden naar de brievenbus. Ik hoop maar dat ze blij zijn met het kaartje!

Liefs,
Rosanne

Image
Follow the author: RosanneProcee
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]