Reunie Uganda

Hallo lieve lezers!

Wij hebben een tijdje geleden een reunie gehad voor alle mensen die meegingen naar Uganda. Het was superleuk om elkaar weer even te zien! We hebben samen gezellig gebbq't en veel lol gehad. Ook waren de eerste fotoboeken al klaar die we mochten bekijken. Zelfs de film was af! Eveline heeft in Uganda namelijk veel gefilmd. De korte stukjes heeft ze toen bewerkt en aan elkaar geplakt. Het is eene hele leuke film geworden. Zo krijgen mijn vrienden en familie echt een goed beeld van de reis. Het was een hele gezellige avond en zeker voor herhaling vatbaar :).

liefs,
Rosanne

Contributions, Comments & Kudos

Nice!

Klinkt echt supervet! Kun je die film en foto's ook hier uploaden? Dan kunnen we meegenieten. Ben wel benieuwd!

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of RosanneProcee
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
10 1
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.