Update!

Het is alweer even geleden, hoog tijd voor een update dus! Op 30 november stond ik namens KenyaXperience en mijn eigen 'bedrijfje' op de JoHo-dag in Den Haag. De opbrengst en opkomst viel helaas wat tegen maar het was wel weer supergezellig. Afgelopen zaterdag zou ik samen met mijn beste vriendinnetje en 1 van de meiden met wie ik in Kenia was afgelopen zomer naar het concert van P-Square gaan. Dit is een Nigeriaanse band die veel in Kenia werd gedraaid en waar ik dus heel veel good memories aan heb. Moest ik heen dus! Helaas werd het concert last minute afgelast omdat een aantal bandleden geen visum kregen. Balen!!! Het concert is nu verplaatst naar de 24e. Niet echt een ideale datum natuurlijk, kerstavond. Maar een misschien wel 'once in a lifetime experience' als deze laten we natuurlijk niet aan ons voorbijgaan! De afgelopen weken ben ik druk bezig geweest met het kopen van cadeautjes en het samenstellen van een kerstpakket voor Hearts, het weeshuis in Kenia waar ik als vrijwilliger ben geweest en wat inmiddels mijn tweede thuis is. Uiteraard mede mogelijk gemaakt door de opbrengst van mijn eigen 'bedrijfje': httpspublic://blog/img-20131212-00215_0.jpgwww.facebook.com/maisha.for.kenya?ref=hl Ontzettend leuk om te doen!! Het weeshuis is niet zo groot dus heb ik voor iedereen een persoonlijk cadeautje gekocht en er een leuk verhaaltje bij geschreven. Wat mis ik deze geweldige kinderen!! Er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan ze heb gedacht. De berichtjes die ik regelmatig binnenkrijg helpen daar ook niet echt aan mee, en zorgen er vaak voor dat ik met een brok in mn keel zit: I've missed you yesterday, today I missed you even more, and you can't imagine how much I will miss you tomorrow! Nou dat was tie weer even. Citaat van Mike van Heart's: goodnight, sleep tight, and make sure you wake up right! Liefs

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Wat leuk dat je ze cadeautjes

Wat leuk dat je ze cadeautjes opstuurd! Veel succes met je bedrijfje. And have fun @ P-Square!

Wat leuk dat je een

Wat leuk dat je een kerstpakket voor je weeshuis hebt gemaakt zeg, echt een goed idee!

Dat wordt wel dansen bij P

Dat wordt wel dansen bij P-Square he!
Ik vind het heel lief van je dat je nog wat kado's stuurt naar de kids in Kenya!!!

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Chiara
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
3 3
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.