Counting down the hours..

Niet te geloven! Morgen op dit tijdstip ben ik op mijn tweede vliegtuig in Madrid aan het wachten om mijn reis compleet te maken! Hierna nog een goede 18 uur en dan ben ik op de plek waar ik de komende twee maanden door zal brengen, Cusco in Peru. Bepakt en bezakt met een koffer vol met kinderkleertjes en schoentjes, een zware backpack én nog een rugzak ga ik de wereld een klein beetje mooier proberen te maken. Ik ga namelijk zes weken als vrijwilliger werken in een opvanghuis voor kinderen die zonder ouders op moeten groeien. Dit in het kader van mijn minor Global Development Issues én omdat ik hoop dat ik een heel klein deeltje uit mag maken in het gelukkiger maken van mensen die dit heel hard nodig hebben. En aangezien ik dan toch aan de andere kant van de wereld zit plak ik er ook maar gelijk drie weken backpacken door de rest van het land en Bolivia heen aan vast! Alles is zo'n beetje geregeld dus het enige dat nu nog rest is nog een laatste goede nachtrust meepikken in een heerlijk bed en een laatste warme douche nemen, want die luxe zal ik de komende tijd moeten missen... Evenals alle lieve mensen die mij, en de Peruviaanse kindjes, hebben geholpen, vele, vele malen dank!
Hou mijn blog en Facebook vooral in de gaten als je alles wilt weten over hoe je snel Spaans moet leren, waar je de liefste lama's kunt knuffelen, waar de meeste backpackers te vinden zijn en hoe gastvrij de Zuid-Amerikanen echt zijn!

Hasta la vista!

Image
Follow the author: Kim van de Sanden
More contributions of WorldSupporter author: Kim van de Sanden
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Veel plezier! Wordt echt een

Veel plezier! Wordt echt een geweldig avontuur! Have fun!

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 1