Activiteit met leeftijdgenoot

Samen met een aantal Ugandese kinderen heb ik Djembee gespeeld. Hier was ik vrij slecht in, maar het was zo leuk om te doen! Die kinderen daar hebben ZO VEEL gevoel voor ritme, dat is niet normaal. Ze probeerden het mij te leren, door een ritme voor te doen wat ik dan vervolgens na moest spelen, maar je kan niet echt zeggen dat ik even goed was als zij zijn..

Image
Follow the author: evelineverwimp
More contributions of WorldSupporter author: evelineverwimp
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]