De afgelopen periode

Ondanks dat ik niet zoveel gepost heb de afgelopen tijd vanwege de drukte met studeren, heb ik niet echt stilgezeten.
Ik heb de afgelopen tijd steeds vaker fairtrade producten gekocht (ja, want o.a. tony chocolonely kun je natuurlijk niet in de winkel laten liggen), ben ik van plastic flesjes overgestapt naar een Dopper (ideaal!) en hebben zich naast een vriendin van mij nog een aantal andere mensen zich erg verdiept in het doen van vrijwilligerswerk of zich al opgegeven.

Ook is mijn fotoboek eindelijk klaar, zodat ik mijn opa, oma en de rest van mijn omgeving goed heb kunnen laten zien wat ik precies in Malawi heb gedaan.

Gisteren hebben we een bedankdag gehad van Be-More en hebben we met de andere vrijwilligers nog even lekker kunnen napraten over onze mooie ervaringen. Ook werden we op de hoogte gebracht van de vorderingen bij de verschillende projecten.
Dat er bij mijn project inmiddels een ICT-centre is geopend waar o.a. 1-2 computers van ons donatiegeld staan had ik al gehoord van een van de lokale vrijwilligers die we nog regelmatig via facebook spreken. :)

Ook heb ik deze week te horen gekregen dat ik volgend jaar op klinische ontwikkelingsstage mag naar Ecuador om de wachttijd voor mijn coschappen op te vullen, super leuk! Ook dan hoop ik een mooie bijdrage te kunnen leveren door in dit geval mee te helpen in het ziekenhuis en daarmee veel contact te hebben met de lokale bevolking & mijn Spaans te verbeteren :)

Bijgevoegd Azonto, het liedje dat in Malawi heel veel werd gedraaid toen wij er waren, en wat nu ook hier in Nederland een hit aan het worden is. Mooie herinneringen! En wat gaaf dat hij daar al eerder bekend was dan in Nederland, lopen we toch nog ergens in achter.

Related resources on WorldSupporter: 
Follow the author: ManonDamen
More contributions of WorldSupporter author: ManonDamen
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]