Up-date, mijn plannen zijn weer gewijzigd

Hallo allemaal,

Het is wel heel snel, maar ik heb weer een belangrijke up-date.

Nadat ik besloten had om te stoppen op mijn project, zijn er op het project een aantal dingen veranderd.
Gisteren heb ik een hele leuke dag op het werk gehad, waardoor ik weer heel erg begon te twijfelen. Ik voelde me echt welkom, er werd naar mijn mening gevraagd en ik heb mijn draai met lesgeven wel gevonden.
Omdat ik weer bego te twijfelen, een heerlijke voetmassage en pedicure gehad. Er met mensen hier over gepraat en even met Fenna en mama gebeld....
Vannacht slecht geslapen en vanmorgen alweer vroeg wakker. ik zou het van mijn dagje vandaag af laten hangen. Als het leuk is, ga ik toch door. Voel ik me er vandaag weer niet goed bij, dan is het beter als ik stop.
Gelukkig heb ik vandaag weer een hele leuke dag gehad, waardoor ik heb besloten er nu met frisse moet mee door te gaan!

Ik heb de rust nu gelukkig weer terug gevonden en ik ben heel blij met de beslissing die ik heb gemaakt. Ook de directeur (Paul) was erg blij met mijn besluit, ik kreeg zelfs een dikke knuffel van hem. Ook toen ik het aan Anne-Marit (project-manager) vertelde was ze erg blij!

Dus, ik blij, de school blij en de organisatie blij!! Het enige wat ik nu kan 'wensen' is dat het ook positief blijft, en dat ik in deze 3 maanden oo iets kan betekenen voor de school. Maar dat moet wel goed komen.

Dus nog steeds vanuit Siem Reap, veel liefs en een knuffel!!

(geplaatst op mijn waarbenjij.nu (lottebongers.waarbenjij.nu) op 6 november 2013)

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of lotjebongers
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Promotions
logo JoHo Insurances

Sta jij op het punt om je emigratie droom waar te maken? JoHo Insurances ondersteunt je met advies op maat bij de belangrijkste administratieve keuzes rond verzekeringen.