WorldSupporter Magazine of lotjebongers

Image

Supporter

My latest World Supporter activities - My World Supporter CV - Notifications of new Content

Mini CV
Image
Travel & Move: 
Juli 2014: Het is moeilijk om 1 moment te kiezen wat mijn mooiste moment is geweest.
Maar als ik aan mijn reis denk, krijg ik iedere keer weer het fijne en liefdevolle gevoel als ik aan alle kindjes denk die ik daar les heb gegeven of verzorgd. November 2013: Mijn meest bijzondere ervaring m.b.t. reizen is de trip die ik nu aan het maken ben. Iedere dag nieuwe hoogte punten en bijzondere ervaringen! GEWELDIG! September 2013 Mijn meest bijzondere ervaring is geweest in Mexico, waar we reden langs kleine dorpjes. Door daar iets te kopen, konden de mensen daar weer een tijdje leven.
Experience & Leisure: 
Juli 2014: Op dit moment is het vertellen over mijn mooie ervaringen een hele mooie ervaring.
In september ga ik voor Activity International helpen op de infodag als ex-vrijwilligster. November 2013: Voordat ik naar Cambodja vertrok heb ik een afscheidsfeestje gehouden. Hiermee heb ik 500 euro ingezameld. Iedere envelop die ik open maakte, maakte me blij omdat al mijn vrienden en familie zo veel geld gaven! Hier kan ik echt wel iets mee betekenen. September 2013: Een van mijn favoriete films is The Impossible. Een gebeurtenis die een leven zo kan veranderen. Dit was (weer) een moment waarop ik dacht dat ik ook iets wilde bijdrage aan de wereld.
Learn & Develop: 
Juli 2014: Afgelopen week heb ik ingevallen op een basisschool, groep 7.
Daar heb ik, als juffrouw, verteld over mijn ervaringen als vrijwilligster in Azië. November 2013: Door mijn opleiding (PABO) heb ik de stap gezet om les te gaan geven in Cambodja. Als ik een andere opleiding had gedaan, had ik deze stap waarschijnlijk niet gemaakt. Daarom ben ik hier heel erg blij mee! September 2013: Tijdens mijn stages op de basisschool, werd ieder jaar een sponsorloop gehouden voor een goed doel in het buitenland. Vorige jaar hadden we een kerstmarkt, met heel veel sfeer en gezelligheid en hebbenm we veel geld ingezameld.
Help & Change: 
Juli 2014: Nadat ik 5 maanden vrijwilligerswerk heb gedaan in Cambodja, heb ik ook nog in Vietnam 5 weken vrijwilligerswerk gedaan.
Beide projecten, beide landen waren geweldig! November 2013: Mijn meest bijzondere ervaring op dit moment zijn eigenlijk alle dagen dat ik op mijn project aanwezig kan zijn. Ik vind het heel bijzonder hoe blij de kinderen iedere dag weer zijn om mij te zien. En dat deze kinderen zo gelukkig kunnen zijn met (in onze ogen) heel weinig. Hier kan ik ontzettend van genieten! September 2013: Op dit moment is mijn mooiste ervaring dat ik mij heb aangemeld voor vrijwilligerswerk in Cambodja. Ik hoop daar veel mooie momenten mee te maken.
Work & Initiate: 
Juli 2014: Ik ben net begonnen op mijn nieuwe baan, hier ben ik vooral nog mijn verhalen aan het delen. November 2013: Mijn oude werk had me een aantal cadeautjes meegegeven voor mijn grote reis.
Deze spullen kan ik erg goed gebruiken op mijn project nu. Hier ben ik dus heel blij mee. September 2013: Mijn stages in het onderwijs is ook mijn werkervaring geworden. Afgelopen jaar (2013) zijn de kinderen van de school, in de regen, begonnen aan de sponsorloop om geld in te zamelen voor het goede doel.

Stories

Including Bundles, Magazines, Blogs, Photos, Movies, Documents, Statements & Updates

Suggestions

Including Travel Tickets, Study Tickets, Events & Recipes

My Latest Events

Supply & Demand

Including Supply and Demand of Manpower, Travel Gear, Teaching Materials & Study Materials

My Selected Supporters
Nothing found yet.
My Selected Organizations
Nothing found yet.
Find Content
Find Supporters