Mijn eerste dagen

Hallo allemaal,

Hier ben ik weer!! Na een paar dagen kan ik alleen maar zeggen: ik heb een hele goede keuze gemaakt!!!

Dinsdag en woensdag nog vrij geweest! Met de 'nieuwe mensen' de stad verkent! Naar de old market geweest, geluncht en gedineerd!! Jeetje, even wenne n aan de prijzen hier! Uit eten voor $3,- is zeker niet verkeerd;) Dat wordt straks weer wennen als ik in Nederland ben.

Donderdag begonnen met de introduct! Eerst wat info over het land en stadje.... Daarna op de fiets op te lunchen.... Shit, broek gescheurd..... Snel een nieuwe broek aan want de andere stonden te wachten.
Na de lunchg een toer door Siem Reap met belangrijke punten. DIt met de tuktuk!! Heerljk, en een hele leuke tukdriver, mr. D!!! Wat een schat.
Daarna mijn eerste massage!! Dat was heerlijk!! Maar waar ik achter kwam, ook mijn tweede broek gescheurd.... Mmmmm, hoe kan dat nu..
'S Avonds nog uit eten met een dansshow! Dat was wel leuk, maar erg toeristisch!

Vrijdag al om 4.20 uur op, want we gingen naar Ankor Wat voor de zonsopkomst... Maar helaas had het erg hard geregend, dus we hebben die ochtend weinig zon gezien...
'S Middags was het super warm! Een hele leuke dag gehad met 'ons groepje'. Veel gelachen en ONTZETTEND veel foto's gemaakt!!!! Op mijn facebook al een paar foto's (up-load gaat daar sneller dan via mijn site)...

Vandaag weer een vrij dagje gehad, was ook wel nodig na een leuke, maar intensieve dag! Vanochtend foto's met elkaar uitgewisseld en rustig aan gedaan.
Vanmiddag heerlijk gaan zwemmen bij een hotel!! Even zoeken naar het6 goede hotel, maar het zag er super uit!!!!!! Heerlijk genoten!!

Nou, het gaat hier allemaal goed! Hopelijk heb ik het nog redelijk kort gehouden;)

Sorry, inderdaad wat vergeten... Mijn broeken zijn kapot gegaan door mijn zadel, Deze was kapot en mijn broeken bleven daar aan hangen... Maar gelukkig kunnen ze dezen hier maken voor 1000 riep (is $0,25)....

Tot de volgende keer!
Liefs en een knuffel vanuit Siem Reap.

(geplaatst op mijn waarbenjij.nu (lottebongers.waarbenjij.nu) op 19 oktober 2013

Follow the author: lotjebongers
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]