En zo was het alweer 4 weken geleden...

Alweer 4 weken geleden kwam ik terug van mijn grote avontuur. Nog steeds denk ik er nog dagelijks aan terug.

In de tussentijd heb ik niet stilgezeten. Ik heb weer volle bak gewerkt en wat werk ik nu toch met een andere kijk op de gezondheidszorg en wat vind ik toch hele andere dingen ineens belangrijk. Voor mij blijft het 'it's the small things that matter!'

Ik heb inmiddels mijn intake gehad als bloeddonor maar moet helaas nog 6 maanden wachten tot ik bloed mag geven i.v.m. mijn reis naar Ghana. Maar evengoed, de stap is gezet. Waar ik eerst een hekel had aan naalden en ik dit een goed excuus vond om maar geen donor te worden, heeft Ghana mijn kijk hierop veranderd. Waarom moeilijk doen om één prikje en wat bloed?

Daarnaast heb ik flinke opruiming gehouden op mijn kamertje waarbij ik een hoop spulletjes tegenkwam waarvan ik niet eens meer wist dat ik ze had. Als ik dan toch geen idee had van het feit dat ik deze spulletjes had, kon ik ze net zo goed wegdoen. Ik heb besloten veel spulletjes/kleding te doneren aan een kringloopwinkel.

En last but zeker not least: omdat ik positief terugkijk op mijn Ghana avontuur heb ik besloten volgend jaar weer vrijwilligerswerk te gaan doen. Ik wil dit graag doen in Afrika of Azië. Het liefst iets binnen de gezondheidszorg waarin ik ook echt iets voor de mensen daar kan betekenen.
Als iemand nog leuke suggesties heeft, graag!

Nu gauw op naar mijn werk, een reeks nachtdiensten staat alweer op me te wachten. Altijd fijn ;)

Liefs Irene

Follow the author: iklaassen
More contributions of WorldSupporter author: iklaassen
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Goed om te zien dat je een

Goed om te zien dat je een leuke tijd hebt gehad, Irene. En goed dat je spullen heb gedoneerd (Bloed / kleding). En leuk dat je volgend jaar weer gaat! Ik kijk uit naar je toekomstige blogs. ^_^

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 1