Long Time No Hear!

Zo, terug van weggeweest! Wat heb ik gedaan, tsja.. waar zal ik beginnen. Ik heb keihard gewerkt, maar wel op mijn manier. Een groot deel van het geld wat ik nodig had voor mijn reis naar Peru heb ik van te voren bij mijn ouders kunnen lenen, super lief van hen! Maar ik wilde het uiteindelijk allemaal zelf kunnen betalen zodat het echt mijn reis zou zijn geweest en daarom ben ik de hele zomer hard aan het werk geweest om alles weer terug te verdienen en zelfs nog een spaarcentje over te houden! Nou blijf ik reislustig en wilde ik geen genoegen nemen met supermarktwerk in Nederland, dus heb ik mijn backpack weer tevoorschijn getoverd na 30 dagen rust en ben ik verkast naar Oostenrijk, voor een avontuur van 3 maanden. Werken en plezier in de bergen, ik werkte er (meer dan) full time en in de vrije tijd die ik had kon ik genieten van de omgeving en de leuke collega's die ik er had. Om vervolgens na die 3 maanden te besluiten nog steeds niet terug te keren naar Nederland en zo ben ik verzeild geraakt op het platteland in hartje Frankrijk! Hier heb ik nog 1.5 maand vertoefd en hard mijn best gedaan. Heb een lange tijd niet de mogelijkheid/tijd gehad om wat van me te laten horen, maar nu heb ik alwéér een volle rugzak met verhalen bij me, veel geleerd en een hoop te vertellen over voornamelijk: koken met lokaal voedsel! Want hoe fijn, leuk, duurzaam en milieuvriendelijk is het wel niet om lokale producten te gebruiken en zelf je eigen spulletjes te verbouwen? Dit is wat ik tijdens mijn werkzaamheden in Frankrijk en Oostenrijk heel veel heb gedaan en waar ik ook werkelijk super enthousiast over ben geworden. Verhalen volgen snel! Tevens broeien er al weer allemaal nieuwe plannetjes in mijn hoofd die binnenkort hopelijk werkelijk voet in aarde gaan zetten... Wordt vervolgd!

Follow the author: Medy Pijper
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Leuk! Ik zie er naar uit om

Leuk! Ik zie er naar uit om ze te lezen!

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 1