MOVIE a la Vietnam --> It's a wrap!!

Jaaa! EINDELIJK is het dan zo ver, de FILM A LA VIETNAM = FINISHED!
heeft een paar moeilijke maanden, korte nachten en vierkante ogen gekost, maar dan heb je ook wat.
De laatste aanpassingen zijn is volle gang en deze week wordt hij gebrand.
Dan op de post naar Vrijwillig Wereldwijd en kan hij de oude film vervangen (welke ik in 2012 heb gemaakt). Deze film is veel meer gericht op de vrijwilligers en geeft een goed beeld weer voor de mensen die naar Vietnam gaan. Ik heb al veel goede verhalen gehoord over mijn oude voorlichtingsfilm, mensen vonden het minder zwaar om naar heftige projecten heen te gaan omdat ik goed heb weergegeven in de film hoe het daar naar aan toe gaat. Ook weten mensen precies wie ik ben en wie mijn moeder is, alleen maar door de film. Iedereen vindt het leuk om de film te zien en voelen zich beter voorbereid. Oorspronkelijk was deze film niet bedoeld als voorlichting film voor de nieuwe vrijwilligers, maar Patricia en Daan van Vrijwillig Wereldwijd vonden hem wel geschikt. Dit jaar heb ik me nog meer gefocust op de projecten, een globaal overzicht van de omgeving waarin je terecht komt, de contactpersonen die je in Vietnam helpen, Tips & Trics voor als je aan het werk bent en ook heb ik dit jaar een aantal vrijwilligers geïnterviewd die hun eigen ervaring vertelde, ook zeer belangrijk voor de nieuwe vrijwilligers. Ik hoop dat iedereen er van geniet!

liefs.

Image
Follow the author: Renee
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Now I'm curious! Where can I

Now I'm curious! Where can I watch it? :D :D

Hi Renee,

Ik dacht hetzelfde als DJ waar kunnen we hem bekijken??! :-) En btw super leuk dat je dat kan.

Groet,
Cristian

Ik wil ook!

Hoi Renee!
 
Ik wil hem ook graag zien!!! Staat je filmpje op Youtube?!

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 4