En nu is het aftellen

Over zo'n 55 dagen en 17 uur sta ik dan op Schiphol, om te beginnen aan de langste en hopelijk meest indrukwekkende reis die ik tot nu toe heb gemaakt. Vier maanden ga ik als vrijwilliger aan de gang op een Kidz Active school in Tamalé, Ghana. Vorige week heb ik een kennismakingsdag gehad waarbij ik andere vrijwilligers heb ontmoet die rond dezelfde tijd als mij gaan. Het was een erg leuke dag met filmpjes, verhalen van oud-vrijwilligers, lekkere broodjes en koffie. Het enthousiasme begon al flink te kriebelen in mij, het liefst was ik diezelfde middag nog vertrokken. Helaas zijn en nog wat dingen die eerst geregeld moeten worden zoals de inentingen en mijn visum.

Maar vanaf nu, is het alleen nog de dagen aftellen!

Image
Follow the author: OliviaCramer
More contributions of WorldSupporter author: OliviaCramer
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]