Oekraïne presentatie

Hieronder las je al dat ik op vrijwilligerswerk naar Oekraine ben geweest. Hiervoor heb ik op het voortgezetonderwijs een presentatie gehouden, na de reis. Ik heb foto's bij elkaar gezocht die een indruk gaven van hoe het vrijwilligerswerk gelopen is en watvoor hulp Oekraine nodig had. De jongeren waren erg onder de indruk en het resultaat was dat er datzelfde jaar nog 2 meiden met onze stichting (Kom over en Help) naar Oekraine gingen! Echt fantastisch dat er zo'n resultaat uitkomt, dat je andere jongeren meetrekt! Ook andere jongeren dus geinspireerd!

Daarnaast hebben we voor Oekraïne een maaltijd in de kerk gehouden, waarvoor men geld kon betalen. We maakten zelf gerechten en er was een lopend buffet. De opbrengst was helemaal voor Oekraïne! Gelijkertijd hebben we ook onder deze jongeren nog een presentatie gehouden over ons vrijwilligerswerk, dit was echter wel vóór onze reis!

Follow the author: brendadevisser
More contributions of WorldSupporter author: brendadevisser
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

presentatie online

Hoi Brenda, heb je de presentatie nog ergens? Zet m online in je profiel (bestandje uploaden onder media, of gewoon de tekst in je bericht plakken, of een filmpje linken via youtube). Handig voor andere Wereldsupporters!

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 1