Eerste voorbereidingen

Eerste voorbereidingen.

Hallo allemaal,

Hier een allereerste berichtje!

Vrijdag 4 oktober 2013 begon het allemaal. Met de trein richting Dordrecht, om daar op intakegesprek te gaan bij vrijwillig wereldwijd. Daar aangekomen, moest ik eventjes wachten, er was namelijk nog een gesprek bezig.
Daarna was ik aan de beurt. Zenuwachtig was ik wel een beetje, maar die zenuwen verdwenen al gauw.
Eerst wat vragen beantwoorden, daarna een PowerPoint over Viëtnam. Na deze PowerPoint was ik om! WAUW! Ik wil!

Ik had een goed gevoel over het gesprek, maar moest nog even wachten op het verlossende mailtje... Mocht ik of mocht ik niet. Hoelang wist ik niet precies.... Dit kon een paar uur zijn, maar omdat het vrijdag was kon het ook tot maandag duren.
Om de 10 minuten op je mail kijken helpt niet, maar ik deed het toch. Vrijdagavond om 8 uur gaf ik het op, vandaag kwam het mailtje niet meer. Vrijwillig wereldwijd is namelijk maar tot 17:00 open.....

Maandagochtend kwamen er dan toch wel weer zenuwen..... Ik wil een mailtje.... En jahoor, om 12:05 was het verlossende mailtje er; IK MAG NAAR VIETNAM! Oooh wat was ik blij.. En tros... En er kwamen nu toch ook spanningen...
Papa bellen, even langs mama... Levi een berichtje sturen... En daarna gewoon weer terug naar de klas toe, ik moest weer rustig les gaan geven!

Wat moet er nu allemaal gebeuren...? Van alles...

Woensdagmiddag 9 oktober 2013 hebben we het gedaan, een ticket geboekt! Er is nu geen weg meer terug en dat voelt ontzettend goed! Ik vertrek 18 juni 2014 naar Viëtnam, om daar een geweldige tijd te gaan beleven.
Nu kwamen de emoties los! Goh wat was ik blij en trots op mezelf. Dit deed ik gewoon even. Een jaar geleden had ik dit nog niet gedurfd en nu ga ik het gewoon doen!

Beetje bij beetje ga ik alles regelen!
Ik heb er zin in!!

Follow the author: esmee-vanberkel
More contributions of WorldSupporter author: esmee-vanberkel
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Gefeliciteerd! Ik herken je

Gefeliciteerd! Ik herken je verhaal ook wel een beetje :)... de spanning... de beslissing en opeens... waaah! Vietnam wordt zeker geweldig maar natuurlijk is het voorbereidingsproces ook super leuk. Lekker de Loney Planet doorbladeren, trainingen volgen, filmpjes kijken.. heerlijk :)

Ik vind je enthousiasme

Ik vind je enthousiasme grappig!!! :D Van mij ook gefeliciteerd met je reis!! Ik hoop dat je ons op de hoogte houdt :D Ik ben super benieuwd

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 2