Projecten..
Hallo allemaal,
 
Gisteren heb ik mijn eerste drie projecten gehad. Als eerste had ik atlas englisch school. Ik zou deze dag met een van de andere vrijwilligers mee lopen, vooral om te kijken, maar toen ik aan kwam werd ik naar een eigen klas gebracht. Gelukkig stond daar een man voor de klas, want ik had natuurlijk niks voorbereid. Ik heb wat door het klasje gelopen negen geholpen waar nodig was. De kinderen zijn rond de 10 jaar oud, erg leuk!
 
Als tweede project had ik charity at hospital. Hier begin je met groente schillen, om het daarna te snijden. Dit doe je met een aantal Vietnamese vrouwen. Ik vond dit een erg leuk project, je ziet echt even een andere cultuur.
Als je klaar bent met de groente schillen en snijden, begint het Engelse lesgeven aan 2 mannen. 
 
Eigenlijk zaten nu mijn projecten erop voor vandaag, maar toen ik in het huis kwam lag er een briefje op tafel dat als ik zin had om naar city Orphanage te komen, ik even moest bellen. Dat heb ik natuurlijk gedaan, ik was reuze benieuwd naar de kinderen. Daar aangekomen zijn we naR de peuters en baby's gegaan. Alle kinderen willen opgetild worden en willen aandacht, heerlijk. Er gangen zo drie kinderen als aapjes in je.
 
Op dit moment heb ik het nog erg moeilijk. Ik moet mijn plekje nog even vinden. Heimwee is vervelend, maar ik probeer te genieten, ik zit namelijk niet altijd in Vietnam...
 
Veel liefs,
Esmee
Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of esmee-vanberkel
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
4
Promotions
JoHo Insurances - Expert internationale verzekeringen

Sta jij op het punt om je internationale droom waar te maken? JoHo Insurances ondersteunt je met advies op maat bij de belangrijkste administratieve keuzes rond verzekeringen.