Image
WorldSupporter profile of Supporter of Stage-Global
Image

Stage-Global

Travel & Move: 
Vanuit een hoofdkantoor in New York en Amsterdam biedt Stage-Global internationale exchange programma's aan.
De medewerkers hebben een internationale achtergrond en ervaring met het wonen en werken in een ander land.
Experience & Leisure: 
Via Stage-USA, Stage-Australia of Stage-Europe bemiddelt Stage-Global voor iedereen die op zoek is naar een leerzame buitenlandervaring.
Learn & Develop: 
Stage-Global biedt persoonlijke begeleiding bij het vinden van een stage, baan of traineeship en het opstellen van een trainingsplan gebaseerd op jouw studie en werkervaring.
Help & Change: 
Met het faciliteren van regelzaken die komen kijken bij een internationale stage of -baan helpt Stage-Global iedereen die buitenlandervaring wil opdoen.
Hierdoor is het makkelijker om aan zo'n avontuur te beginnen!
Work & Initiate: 
Er is een breed aanbod aan stage, traineeship en baanmogelijkheden in verschillende landen. Er is voor bijna elke richting wel wat mogelijk.
My Latest Activity
Image

Wonen op een tropisch eiland en tegelijk werkervaring opdoen? Met Stage-Global kan je helpen met het regelen van een stage op het tropische Mauritius. Dit eiland ligt midden in de Indische Oceaan en staat bekend om zijn prachtige stranden en multiculturele bevolking. Kortom, een interessante en...

Image

Als je stage gaat lopen in het buitenland heb je natuurlijk ook een accommodatie nodig waar je gaat verblijven. De kosten voor huisvesting verschillen echter nogal per land (en soms zelfs per stad). Omdat je ook nog geld wil overhouden om leuke dingen te doen tijdens je stage is het belangrijk ...

Image

Je hebt eindelijk de knoop doorgehakt, je stage gaan lopen in de VS! Er zijn echter een aantal keuzes die je moet maken voordat je ook daadwerkelijk aan de slag kunt. In deze blog vind je een aantal vragen die je kunnen helpen bij je voorbereiding.

  • Waar wil je stage lopen? De VS is een...

Latest Activity of My Favorites
Questions & Answers: creating an account and profile page

 

  • What is WorldSupporter account and profile page?
  • Why a WorldSupporter profile?
  • What is a WorldSupporter Mini CV?
  • How can you draw attention to your profile or content?
  • What can you include in your personal profile?
  • How can others disc...