WorldSupporter Magazine of VeraBlum

Supporter

My latest World Supporter activities - My World Supporter CV - Notifications of new Content

Mini CV
Travel & Move: 
Vrijwilligerswerk in Ghana was mijn eerste reis buiten Europa. Daarvoor was ik nog nooit buiten Europa op vakantie geweest maar mijn ervaringen in Europa zijn ook erg positief.
In Rome hebben we een week in een hotel midden in de stad gelogeerd. Die stad heeft echt indruk gemaakt, want de ruïnes staan midden in het centrum en de stad heeft echt een levendige geschiedenis. Ook ben ik in Portugal geweest, wat erg mooi was, op Kreta, in Frankrijk, in Duitsland en in Noorwegen geweest. Ik vind het vet dat elk land anders is en dat er zulke grote verschillen zijn.
Experience & Leisure: 
Ik zit al sinds de basisschool op volleybal en heb vorig jaar een heel jaar trainen gegeven aan het D-team, bij ons op de vereniging.
Verder speel ik gitaar en houd echt van muziek, mijn muzieksmaak loopt heel erg uiteen, soms luister ik top 40, maar ik houd ook van aparte liedjes uit andere landen.
Learn & Develop: 
Ik zit nu in 6 VWO. Ik heb 3 jaar geleden al via school meegedaan aan uitwisseling naar Noorwegen, en ook is er een meisje uit Slovenië een week bij mij komen wonen.
Ook ben ik vorig jaar met de hele klas een week naar Rome geweest. Ik vond de ervaringen die ik via school heb opgedaan in het buitenland erg leuk en de herinneringen zal ik nooit meer vergeten.
Help & Change: 
26 juli 2014 ben ik met een groep vrijwilligers naar Ghana geweest. We maakten een rondreis en hielpen bij verschillende projecten van VrijwilligWereldwijd.
Het idee om mee te gaan met deze reis is gekomen omdat ik denk dat het een bijzondere ervaring is en we echt wat kunnen bereiken met het werk wat we zullen doen.
Work & Initiate: 
Ik werk nu een jaar bij een steakhouse en dat vind ik erg leuk werk, omdat ik er pas een jaar werk heb ik nog geen acties meegemaakt, maar er worden regelmatig acties gehouden voor bijvoorbeeld het gl
azen huis, die verschillende projecten steunt, en andere landelijke acties die projecten in het buitenland steunen.

Stories

Including Bundles, Magazines, Blogs, Photos, Movies, Documents, Statements & Updates

Suggestions

Including Travel Tickets, Study Tickets, Events, Teaching Materials & Recipes

My Latest Events

Supply & Demand

Including Supply and Demand of Manpower, Travel Gear & Study Materials

Find Content
My Selected Supporters
Nothing found yet.
Find Supporters
My Selected Organizations
Nothing found yet.
My Content