Nu ik een maand terug ben uit Ghana

Ik denk nog altijd met een geweldig gevoel terug naar Ghana en het vrijwilligerswerk dat we daar gedaan hebben. Toen ik terug kwam was iedereen nieuwschierig en heb ik uitgebreid verslag gedaan over mijn tijd daar. Ik heb zoveel gezien en gedaan dat ik er uren over kan vertellen! Ik heb op instagram en facebook al verschillende fotos geplaatst die ik in Ghana gemaakt heb en krijg daar erg leuke reacties op. 

Samen met een andere vrijwilliger gaan we komende maanden geld ophalen om te doneren aan verschillende projecten die we in Ghana hebben gezien zoals de KidsActive school, de bibliotheek in Kpalski en het weeshuis vlak bij Tamale. We hopen veel geld in te zamelen, dat zou echt geweldig zijn!

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of VeraBlum
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
2
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.