Nu ik een maand terug ben uit Ghana

Ik denk nog altijd met een geweldig gevoel terug naar Ghana en het vrijwilligerswerk dat we daar gedaan hebben. Toen ik terug kwam was iedereen nieuwschierig en heb ik uitgebreid verslag gedaan over mijn tijd daar. Ik heb zoveel gezien en gedaan dat ik er uren over kan vertellen! Ik heb op instagram en facebook al verschillende fotos geplaatst die ik in Ghana gemaakt heb en krijg daar erg leuke reacties op. 

Samen met een andere vrijwilliger gaan we komende maanden geld ophalen om te doneren aan verschillende projecten die we in Ghana hebben gezien zoals de KidsActive school, de bibliotheek in Kpalski en het weeshuis vlak bij Tamale. We hopen veel geld in te zamelen, dat zou echt geweldig zijn!

Contributions

Blog of VeraBlum
Content
Statistics
2
Selected Categories
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Main Category
Support & Inspire
Language
Nederlands