Image
WorldSupporter Magazine of maureenvisscher
Image
Travel & Move: 
In 2012 ben ik naar Oeganda geweest. Ook ben ik naar Zuid-Afrika geweest in de zomer van 2013. Deze reizen hebben ontzettend veel indruk op mij gemaakt.
Na deze reizen ben ik me bewuster geworden van het feit dat het heel hard nodig is om andere mensen te inspireren om ook geld op te halen. Ook ben ik me bewuster geworden van mijn eigen leven: ik ben nu veel dankbaarder voor wat ik heb.
Experience & Leisure: 
Ik ben in de zomervakantie van 2013 met 20 jongeren naar Zuid-Afrika geweest. Hier hebben we allerlei projecten ondersteund. Ook heb ik een sponsorloop georganiseerd op een basisschool.
Verder heb ik met een aantal vriendinnen op het bevrijdingsfestival Zwolle gestaan. Hier hebben we allerlei activiteiten gedaan om zoveel mogelijk geld op te halen voor de projecten in Zuid-Afrika. Zo hebben we een groep djembe-ers geregeld om zo in de Afrikaanse sfeer te komen. In Roosendaal heb ik op een middelbare school presentaties gegeven over de millenniumdoelen om zo de leerlingen bewuster te maken van de verschillen op deze wereld.
Learn & Develop: 
Ik ben namens mijn middelbare school als ambassadeur naar Oeganda geweest. Bij terugkomst heb ik voor de hele school gepresenteerd.
Na de presentaties hebben we met de school geld opgehaald, resultaat: 25.000 euro. Ik heb nog regelmatig contact met mensen uit Oeganda. Met microkrediet, een project op school, heb ik ongeveer 500 euro opgehaald voor een goed doel.
Help & Change: 
Ik ben in de zomervakantie van 2013 met 20 jongeren naar Afrika geweest. Verder ondersteun ik Edukans met een maandelijkse bijdrage.
Jaarlijks ga ik naar het Changemaker festival van Edukans, Togetthere en World Servants, dit is een weekend om elkaar te inspireren om je in te blijven zetten voor de wereld en leer je manieren om je ook daadwerkelijk in te blijven zetten.
Work & Initiate: 
Tijdens mijn werk heb ik nog geen dingen georganiseerd voor een goed doel. Dit komt omdat ik nog student bent en alleen een bijbaantje heb in een supermarkt.
Ik heb dus nog niet de mogelijkheid gehad om ontwikkelingswerk tijdens mijn werk te betrekken.
My Latest Activity
Make a difference, begin with yourself - Het domino-effect

Goed filmpje van wat wij als wereldsupporters allemaal kunnen bereiken! Dit is waarom wij, wereldsupporter onmisbaar zijn! Dit gaat allemaal om het domino-effect. Onze inspanningen hebben effecten op anderen! Dus: Make a difference, begin with yourself!