Mijn plannen zijn gewijzigd

Hallo allemaal, hier ben ik weer.

Na een trubbelig weekje heb ik besloten om mijn plannen te wijzigen.

Vorige week maandag weer gewoon naar mijn project gegaan. Hier kreeg ik een uur voordat de les was afgelopen te horen dat we daarna ee meeting hadden... Niet echt prettig dus:S 's Avonds lekker gaan uiteten!! Genieten, en vooral omdat ik dinsdag lekker vrij was!

Dinsdagmorgen met een aantal andere vrijwilligers de fiets gepakt, omdat we graag de rijstvelden wilde zien. Dat is niet helemaal gelukt, maar we hebben wel een leuke dag gehad. We zagen een bordje langs de kant met Lotus Farm, dat leek ons wel leuk, maar daardoor kwamen we in een, niet zo toeristisch, dorpje. Heel mooi om te zien, maar geen lotus farm. dus maar doorrijden. Gelukkig zagen we de farm een eindje verderop toch. Super mooi uitzicht en een 'rondleiding' gekregen. Gezien hoe ze van de steel van de Lotus, draad kunnen maken en hoe ze daar dan weer een sjaal van maken. Erg leuk dus. Daarna nog wat verder doorgefietst naar Phnom Kraom. Wat een gaaf uitzicht! en vooral toen we met de trap omhoog gingen. Dat was het hele eind in de hitte wel waard! Dus 's avonds rustig aangedaan.

Van woensdag tot en met vrijdag ben ik helaas ziek geweest. woensdag toch naar mijn project gegaan, maar daar de hele ochtend op bed gelegen omdat het echt niet ging... Donderdag met Kim naar het zwembad gegaan, omdat ik mijn hitte gewoon echt niet kwijt kon.

Toen ik ziek was, realiseerde ik me dat ik niet echt op mijn plek zit bij mijn project. Ik voelde me, helaas, niet echt welkom, en dat gevoel was nog niet echt veranderd. Hier met andere vrijwilligers over gepraat en bekeken wat ik hiermee moet doen. ook omdat ik er nu niet gelukkig van word.

Er in het weekend nog over nagedacht aan het zwembad (heerlijk afkoelen) en zondag op de markt en tijdens karaoke! Hier heb ik echt van kunnen gienieten en dit deed me ook erg goed.

Gisteren tot het besluit gekomen om, na deze week, te stoppen op het project waar ik nu zit. Ik vond het een moeilijke beslissing, maar merkte aan mezelf dat ik er niet gelukkig van werd. en ik wil graag mijn hart volgen! Deze week maak ik nog af op mijn prject, daarna wil ik 2 en een halve maand gaan rondreizen, om vervolgens in januari weer terug te komen en op een nieuw project mijn vrijwilligerswerk af te maken. Ik ben nu nog met de organisatie aan het kijken of dit mogelijk is en hoe we het dan verder gaan regelen.... Nog even afwachten dus. Maar ik wil het stukje vrijwilligerswerk graag afmaken, maar wil eerst even meer van Azie zien en deze, wat slechtere, ervaring achter me laten.

Hoe dat mijn plan er precies uit gaan zien, weet ik nog niet. Maar ik hou jullie op de hoogte.

Op Facebook staan weer nieuwe foto's.

Groetjes vanuit het zonnige Cambodja.

(geplaatst op mijn waarbenjij.nu (lottebongers.waarbenjij.nu) op 5 november 2013)

Follow the author: lotjebongers
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]