Only one week left

Hallo allemaal,

Nog maar iets minder dan een week, dan gaat mijn avontuur beginnen!

Op dit moment ben ik nog volop aan het werken, hockeyen en met iedereen afspreken!! Druk druk druk! Eigenlijk nog te druk om al zenuwachtig te zijn voor mijn avontuur. Dit zal waarschijnlijk snel veranderen wanneer ik dinsdag afscheid neem bij Van Gansewinkel!

Gelukkig zijn de voorbereidingen zo goed als klaar!! IK ben nu nog even aan het kijken hoe ik het beste hockeysticks mee kan nemen naar Cambodja! Het lijkt me echt super leuk als ik daar met de kinderen kan gaan hockeyen!

Deze week heb ik te horen gekregen voor welk project ik vrijwilligerswerk mag gaan doen. Dit is lesgeven (Engels, en misschien ook computerles) op een school in Kok Chork. Hier wordt gratis Engelse les gegeven aan kinderen van 6 - 25 jaar. Dit is voor de organisatie: New Bridge for Cambodia Organisation (zie ook www.newbridgecambodia.org).
Op de eerste dag van mijn vrijwilligerswerk krijg ik precies te horen wat ze van me verwachten en welke tijden ik mag gaan werken. IK weet wel al dat er 3 groepen zijn (6 - 10 jarige, 12 - 16 jarige en 16 - 25 jarige).

Aankomende zondag, om 9.30 uur vertrekt mijn (eerste) vliegtuig. Ik zal via Parijs en Ho CHI Min (Vietnam) naar Siem Reap vliegen. Hier zal ik opgehaald worden vanaf het vliegveld en naar mijn tijdelijke huis zal gaan! Op Internet staat een filmpje van mijn vrijwilligershuis (Thida's house). Fijn, want nu heb ik al een beetje een beeld van wat ik daar kan verwachten!
Wat ook wel leuk is om te vermelden, is dat ik al een heel uitzwaaicomite heb, super lief dat ik door zoveel vrienden en familie zal worden uitgezwaaid! Een mooie foto zal hier nog van volgen!

Zo, nu nog even een weekje genieten hier in Nederland, met een lieve mama die iedere dag kookt wat ik lekker vind:)

Volgende week (of iets later) zal een nieuw verhaal volgen, dan vanuit Cambodja:)

Veel liefs,
Lotte

(geplaatst op mijn waarbenjij.nu (lottebongers.waarbenjij.nu) op 6 oktober 2013

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of lotjebongers
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Promotions
logo JoHo Insurances

Sta jij op het punt om je emigratie droom waar te maken? JoHo Insurances ondersteunt je met advies op maat bij de belangrijkste administratieve keuzes rond verzekeringen.