Supporter

My latest World Supporter activities - My World Supporter CV - Notifications of new Content

Mini CV
Image
Travel & Move: 
Ik ben nu 2,5 week vrijwilligerswerk geweest en dat is zeker weten mijn bijzonderste indrukwekkendste reis tot nu toe. Ik heb in Durban zoveel geleerd over andere culturen.
Het was een heel gave vakantie en ik heb nergens spijt van.
Experience & Leisure: 
In mijn vrije tijd spreek ik graag af met vriendinnen, ik handbal, ik speel dwarsfluit en ik werk in een supermarkt.
Learn & Develop: 
Ik heb op de basisschool vooral activiteiten gedaan. Meelopen met sponsorlopen, langs de deuren geld ophalen voor een goed doel enz. Op de middelbare school hebben we jaarlijks een goede doelendag.
Door middel van het verkopen van cakejes, optredens of spelletjes kan je geld ophalen voor een goed doel. Dit jaar, 2013/2014, zit ik de examencommissie. Samen met een groep examenleerlingen van mijn school regelen wij door middel van kaartverkoop een bedrag. Met dit bedrag regelen wij vervolgens het eindexamenfeest en de examenstunt. Het overige bedrag gaat naar een nu nog onbekend goed doel.
Help & Change: 
In de zomervakantie van 2012 ben ik voor 2,5 week naar Durban, Zuid-Afrika, afgereisd, om vrijwilligerswerk te verrichten.
Om de reissom bij elkaar te krijgen, heb ik een keer in de krant gestaan, langs de deuren gecollecteerd, donaties van familie en vrienden ontvangen en op Koninginnedag op de rommelmarkt gestaan. In de zomer van 2014 reis ik opnieuw af naar het mooie Durban in Zuid-Afrika. Dit keer laat ik het niet zitten bij 2,5 week en ga ik maar gelijk 2 maanden. Ik ga helpen bij Blue Roof, een project van de organisatie Be More. The Blue Roof is een aids kliniek in de Wentworth community, waar ze naast HIV testen, counseling en het uitgeven van medicatie ook een aantal andere programma’s runnen. Naast het werken in de kliniek, gaat de staff van Blue Roof ook op outreach, soms om mensen thuis te bezoeken en te helpen, vaker om uitleg en presentaties te geven in communities en op scholen over HIV, gezonde voeding, hygiëne etc. Als vrijwilliger help ik vooral mee in de kliniek.
Work & Initiate: 
Ik werk in een supermarkt, waar ze veel biologische producten verkopen.

Stories

Blogs,  Bundles, Magazines, Photos, Movies, Documents, Statements & Updates

Suggestions

Events, Recipes and Tips to Inspire, Travel, Study, Work or Move Abroad

Supply & Demand

Supply and Demand of Volunteer jobs, Manpower, Travel Gear, Teaching Materials & Study Materials

My Selected Supporters
Nothing found yet.
My Selected Organizations
Nothing found yet.
Find Content
Find Supporters