Vrijwilliger Vakantiespel 2012

Stichting Vakantiespel is een vrijwilligersorganisatie uit Alphen aan den Rijn die in de laatste week van de basisschoolvakantie kinderen van groep 3 t/m 8 een fantastische week bezorgt.

Kinderen worden ingedeeld in 6 kleuren:
•Geel en Oranje, leeftijd t/m 7 jaar.
•Groen en Blauw, leeftijd 8 en 9 jaar.
•Wit en Paars, leeftijd 10 en hoger.

Elke groep wordt begeleid door 2 of 3 groepsleiding, die op de eerste dag van het Vakantiespel minimaal 15 jaar oud zijn. Nadat de groepsindeling door de organisatie is gemaakt, vormen de kinderen de gehele week samen één groep en staan onder leiding van dezelfde groepsleiding.

Het Vakantiespel is één van de grootste kinderevenementen in zijn soort in Nederland. Jaarlijks doen er zo’n 1.700 kinderen mee aan het Vakantiespel. De organisatie bestaat uit ruim 50 vrijwilligers die het hele jaar bezig zijn met de voorbereidingen voor het Vakantiespel.
Tijdens het Vakantiespel zijn er ruim 500 vrijwilligers die er voor zorgen dat de kinderen hun leukste week van hun vakantie hebben.
Om iedereen de kans te geven mee te laten doen, wordt het inschrijfgeld zo laag mogelijk gehouden.

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of kirsi
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
2
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.