WorldSupporter Magazine of Karmilla Beekhuis

Supporter

My latest World Supporter activities - My World Supporter CV - Notifications of new Content

My Latest Activity
Mini CV
Image
Travel & Move: 
Wij hebben al jaren gastkinderen uit Belarus . (voor gezondheid en welvaart)Mijn moeder en ik zijn toen ook een keer bij die families op bezoek geweest.
Tijdens mijn stage in Afrika ben ik met collega’s een van onze cliënten thuis gaan opzoeken in een sloppenwijk. Dat heeft veel indruk op mij gemaakt hoe de mensen daar leven.
Experience & Leisure: 
In mijn vrije tijd hou ik erg van lezen en dan vooral boeken over andere culturen vind ik heel leuk om te lezen zoals: Geen van ons keek om – Tahmina Akefi of Wat is de wat de autobiografie van Ach
ak Deng. En veel over eerwraak, loverboys en het leven in Nederland.
Learn & Develop: 
Tijdens mijn opleiding MBO SMD heb ik mijn eerste 100 uur stage besteed aan het maken, verkopen van kaarten die dan werden geschreven door de koper en gebracht naar kinderen in Serra Leone samen met h
et geld dat we daar mee hadden opgehaald. Mijn andere stage heb ik in Zuid-Afrika gedaan daar heb ik 7 maanden bij een Camphill organisatie gewerkt. Mijn eind stage heb ik bij vluchtelingenwerk gedaan waar ik de mensen met de huisvesting en maatschappelijke begeleiding geholpen. Tijdens die stage heb ik ook presentaties gehouden voor de andere stagiaires en vrijwilligers.
Help & Change: 
Al van jongs af aan stonden mijn zus en ik op de kleedjesmarkt om geld in te zamelen voor goede doelen. Ik ben ook een groot fan van Serious Request.
Ook help ik met deur aan deur acties voor stichting Rusland kinderhulp.
Work & Initiate: 
Ik heb een aantal zomers appartementen schoon gemaakt bij oudere mensen. Dat houd niet alleen in dat je het huis schoonmaakt maar ook dat je de mensen een tijdje gezelschap houdt.
Zo ging ik bij een van mijn cliënten na het schoonmaken altijd nog een potje dammen.

Stories

Blogs,  Bundles, Magazines, Photos, Movies, Documents, Statements & Updates

Suggestions

Events, Recipes and Tips to Inspire, Travel, Study, Work or Move Abroad

Supply & Demand

Supply and Demand of Volunteer jobs, Manpower, Travel Gear, Teaching Materials & Study Materials

My Selected Supporters
Nothing found yet.
My Selected Organizations
Nothing found yet.
Find Content
Find Supporters