Wereldsupporter SONG

Ik kwam laatst het WereldsupporterSong kanaal tegen op Youtube. Ik heb denk ik wel 25 filmpjes gekeken. Ik kon er geen genoeg van krijgen. Maar uiteindelijk heb ik dan toch besloten welke ik het leukst vond, namelijk:

CUPSONG IN UGANDA [klik hier]

De cupsong wordt begeleidt door een beker zoals de naam al zegt. Dat is het enige wat je nodig hebt. Ik vond het geweldig om te zien hoe de lokale kids plezier hadden tijdens het 'opnemen' van dit liedje. Ze kennen het niet, maar iedereen klapt super leuk mee en ze hebben de grootste lol. De tekst is niet overal kloppend met de melodie, maar de woorden die ze zingen zijn wel goed bedacht! 

Om te stemmen heb ik de video 'leuk' gevonden.

 

Zelf heb ik ook ooit een liedje genomineerd. Het was I Was Here van Beyonce. Klik hier om het liedje te luisteren.

Follow the author: Jules
More contributions of WorldSupporter author: Jules
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]