Image
WorldSupporter profile of Isabelle Heij
Image
Travel & Move: 
Mijn Expeditie naar Malawi wordt mijn eerste succesvolle wereldbijdrage.
Ik hoop daar meer te leren over andere culturen, hoe het is om in een ontwikkelingsland op te groeien en iets doen voor de mensen daar.
Experience & Leisure: 
t.b.v mijn Expeditie naar Malawi heb ik o.a.
taarten gebakken, oliebollen gebakken, nieuwjaarsrolletjes gemaakt, blad geblazen en enkele voorlichtingen gegeven aan verschillende mensen dit ter ondersteuning van de oliebollenactie. Met de groep waarmee ik naar Malawi ga, heb ik ook een Dinnershow georganiseerd voor kennissen, familie en vrienden waar we in totaal 3000 euro mee op hebben gehaald.
Learn & Develop: 
Tijdens een inzamelingsactie op school t.b.v. SOA heb ik een actie opgezet waar wij vogelhuisjes hebben verkocht.
We hebben daarmee 600 euro voor het goede doel opgehaald. Eind april ga ik samen met een aantal klasgenoten naar Malawi. Door samen verschillende acties (hier onder genoemd) op te zetten, proberen wij het bedrag van onze reis bij elkaar te sparen.
Help & Change: 
Expeditie Malawi zal mijn eerste ervaring zijn. Tijdens deze ervaring hoop ik kennis te maken met het ontwikkelingswerk/ vrijwilligerswerk.
Work & Initiate: 
Ik werk een aantal uren per week bij de Albert Heijn om mijn Expeditie naar Malawi te bekostigen.
My Latest Activity
worldsupporter: huizen en scholen bouwen

hee,, Goed onderdak in de ontwikkelingslanden is een van de belangrijkste dingen. kinderen en volwassenen moeten goed onderdak hebben, ze kunnen niet 24 uur per dag rondzwerven buiten op straat. Dat is slecht voor de gezondheid maar ook voor de verdere ontwikkelingen van degene. Door goed onder...

Image

Heeii, op de 2e plaats vind ik dat deze foto iets zegt over een wereldsupporter. Door kinderen beter onderwijs te geven is dat goed voor de ontwikkeling van het land. Kinderen kunnen hun eigen talenten ontwikkelen en daarmee ook gelijk hun eigen land. Dus door kinderen in ontwikkelingslanden (beter)...