worldsupporter: huizen en scholen bouwen

hee,,

Goed onderdak in de ontwikkelingslanden is een van de belangrijkste dingen. kinderen en volwassenen moeten goed onderdak hebben, ze kunnen niet 24 uur per dag rondzwerven buiten op straat. Dat is slecht voor de gezondheid maar ook voor de verdere ontwikkelingen van degene. Door goed onderdak te bieden aan iedereen in ontwikkelingslanden heb je ze al een huis gegeven waar ze zich veilig kunnen voelen. Het is erg belangrijk voor de kinderen vooral dat ze een plek hebben waar ze zich veilig kunnen voelen vind ik. Dus Help mee met het bouwen van onderdak vind ik passen bij een echte wereldsupporter!! Je bied ze een veilig thuis en dat is erg belangrijk!

ps. de foto's komen nog:)

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Isabelle Heij
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.