6 maanden terug uit Malawi

Heee,

Ik ben nu al ongeveer 6 maanden terug uit Malawi. Ik denk nog vaak terug aan die 2 weken in Malawi. Ik heb er veel geleerd over verschillende culturen. Ook heb ik geleerd dat niet iedereen het zo goed heeft als de meeste mensen in Nederland, aan de andere kant van de wereld proberen mensen er een net zo´n leuke dag van te maken als wij hier in Nederland maar dan met minder materialen en andere dingen. Ik ben me er nu zeker wel van bewust dat ik blij moet zijn met de spullen die heb! Het leukste aan die 2 weken in Malawi vond ik het spelen met alle kinderen en om te zien hoe ze aan de ene kant heel gelukkig zijn maar dat ze aan de andere kant ook heel veel hebben meegemaakt en dat wij daar een steentje bij mochten bijdragen.

Zelf zou ik ooit nog wel een keer terug willen maar dan voor een iets langere tijd of ergens anders voor een tijdje ontwikkelingswerk doen. Maar nu moet ik tevreden zijn met wat ik heb:)

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Isabelle Heij
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Selected Categories